За нас

За нас

ЗА НАС
Добре дошли в нашия онлайн магазин за стикери designoutcast.com. Тук можете да поръчате и закупите всякакви стикери за автомобили и мото, както и за: интериор, огледала, хладилник и др. Всяка гладка повърхност може да се използва за нанасяне на лепенки. В секциите на нашия онлайн магазин за стикери ще намерите различни колекции от стикери по теми. Ще получите стикер с перфектно качество с точни размери.

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ВСЯКАКВИ СТИКЕРИ ОТ НАС
Колата се е превърнала не само в транспортно средство, но и в част от имиджа на собственика си. Използвайки оригинални автомобилни стикери, изработени от висококачествен винилов филм, можете да придадете на автомобила индивидуалност. Стикерите са чудесен "тунинг". С тяхна помощ е по-лесно за малко количество и за кратко време да промените външния вид на автомобила, както и да маскирате дефекти.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СТИКЕРИТЕ НА АВТОМОБИЛА И ПРИНЦИПИТЕ НА ТЯХНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ
Нашите стикери могат да се използват не само като декорация, но и за рекламни цели. Поставяйки тялото с оригинални изображения, е по-лесно да защитите боята от механични повреди. Можете сами да приложите филма. За добро сцепление с повърхността автомобилът първо трябва да се измие, а мястото, където се поставя стикера, трябва да се обезмасли. Подложката на хартията е внимателно отлепена и е по-добре да изгладите шарката с гумена шпатула. При нанасяне трябва да се вземе предвид размерът на тялото, тъй като неравностите в сцеплението могат да създадат проблеми.